Asfaltiranje

Asfalt, oziroma njegovi predhodniki, so krasili ceste že v starodavnem mestu Babilon. Prvi asfalt, so patentirali leta 1901 v Angliji. Patent je prijavil g. Edgar Purnell Hooley. To je bila zmes smole, cementa in ostalih komponent, položena na makedamsko površino, ter razvaljana s parnim valjarjem. Ob povišani proizvodnji nafte in njenih derivatov, se je asfalt nenehno razvijal in izpopolnjeval, tako je danes najbolj pogosto uporabljena cestna površina na svetu.

Asfaltiramo cestišča in dvorišča.

Zakaj izbrati Airasfaltek za asfaltiranje vašega dvorišča?

  • Strokovnost in zanesljivost: Naše ekipe izkušenih strokovnjakov poskrbijo za vsak korak postopka, od ocene stanja terena, svetovanja in načrtovanja, do končne izvedbe. Zaupajte nam svoje dvorišče, in mi poskrbimo za vse ostalo.
  • Trajnost in vzdržljivost: Visokokakovostni asfalti so zasnovani za dolgo življenjsko dobo, kar vam omogoča, da se izognete pogostim obnovam in popravilom. Asfaltirana površina je tudi enostavna za čiščenje in vzdrževanje, kar je še posebej koristno v zimskih mesecih, ko je potrebno pluženje in posipanje soli.
  • Estetski vidik: Asfaltiranje ne pomeni le izboljšanja funkcionalnosti, ampak tudi estetsko preobrazbo vašega doma.
  • Celovite storitve: Pri Airasfaltek vam nudimo vse na enem mestu – od priprave terena, dostave in odvoza gradbenega materiala, do končne izvedbe z lastno gradbeno mehanizacijo. Naše storitve so celovite, kar vam omogoča brezskrbno izkušnjo.

Z Airasfaltek boste imeli ne le funkcionalno in estetsko dovršeno dvorišče, ampak tudi zagotovilo kakovosti, trajnosti in dolgoletne uporabnosti.