Urejanje okolice

Urejanje okolice

Dobrodošli v svetu Airasfaltek, kjer ustvarjamo estetsko in funkcionalno okolje za vaše domove in poslovne prostore. Verjamemo v moč individualne izraznosti in natančnosti, zato se posvečamo vašim vrtovom, dvoriščem in okolicam z neizmernim spoštovanjem do detajlov.

Naša storitvena paleta obsega širok spekter rešitev, med katerimi so izstopajoča asfaltiranja, tlakovanja in skrbno načrtovana urejanja okolice. Poleg tega vam omogočamo dostavo kakovostne sejane zemlje, izkope za ribnike, bazene ter druge zemeljske posege. Z našimi strokovnjaki boste deležni tudi celovitega svetovanja, načrtovanja ter izvedbe projekta, vključno s prevozom gradbenega materiala.

V zimskih mesecih vam nudimo tudi zanesljivo zimsko službo, ki vključuje pluženje dovozov in dvorišč, tako da je vaša okolica varna in dostopna skozi vse letne čase.

Ponosni smo na našo zavezanost kakovosti in natančnosti ter našo sposobnost, da ustvarimo privlačne in funkcionalne prostore, ki ohranjajo svoj čar skozi vse letne čase. Prepustite svojo okolico profesionalcem in dovolite, da naša ekipa poskrbi za vaše potrebe skozi vsak korak projekta.

Urejanje dvorišča

Si želite, da bi se vam ob pogledu na dvorišče nasmehnilo srce? Želite ob sprehodu po njem začutiti občutek rajskih vrtov? Če ste na vsa ta vprašanja odgovorili z ‘da’, ste na pravem naslovu. Pri Airasfaltek bomo vaše sanje spremenili v resničnost.

Naš strokovno usposobljen kader bo poskrbel za estetsko urejeno dvorišče, vam nudil vrhunsko svetovanje in prevzel vso logistiko, potrebno za začetek in dokončanje vašega projekta. Z lastnim voznim parkom in mehanizacijo občutno skrajšamo čas in stroške realizacije.

Povsod je lepo, a najlepše je doma, pravi pregovor. In prav to želimo doseči – da se v vašem domu-dvorišču počutite najlepše.

Izdelava škarp

Škarpe imajo več funkcij. Lahko so kot modni dodatek raznih majhnih vrtičkov,dvorišč in dovozov. Lahko pa upravljajo ključne funkcije, pri gradnji hiš, dvorišč, teras, parkirišč, itd. V osnovi pa je njihova primarna naloga, da preprečujejo razsip zemlje in ohranjajo stabilnost površin. Poznamo lesene, bolj okrasne škarpe, kot tudi masivne betonske škarpe. Pri nas nudimo strokovno načrtovanje škarp, njihovo postavitev, izbor pravih materialov, estetsko podobo škarpe(polaganje kamna), prodaja in nabava materiala ter dovoz in odvoz tega. Poskrbeli bomo, da boste imeli trdna tla pod nogami.

Postavitev robnikov

Naloga robnikov je, da ločijo vozne površine od sprehajalnih in pešpoti, oz. pločnikov in vhodov. Tako skrbijo za varnost peščev in voznikov. Postavljamo robnike na javnih površinah, kot tudi na zasebnih. Naj bo to sprehajalna cona v centru mesta ali vhod v javne ustanove, hotele, nakupovalne centre in seveda, tudi bloke in stanovanjske hiše. Svetujemo o izboru robnika, poskrbimo za celotno nabavo in logistiko materiala, ter garantiramo, da so materiali standardizirani in od priznanih izvajalcev. Vse to po konkurenčnih cenah.